tiistai 16. kesäkuuta 2020

Kevään ja alkukesän kuulumisia

Aada, Tyyne ja Maisa

Tyyne, Maisa ja Aada

Tässä on nyt koronakevään aikana mennyt kyllä harrastussuunnitelmat tälle kaudelle aivan uusiksi ja näillä  näkymin oma lauma lähinnä lomailee koko kauden. Kisaamaan tuskin lähdetään ja katsotaan josko joihinkin lähialueen treeneihin päästäisiin piipahtamaan. Mutta menee tämä kesä näinkin, ohjelmassa lenkkeilyä, juoksentelua ja lepäilyä kaupungissa ja mökillä :)

Maisa
Maisa mökkeilee - auringossa on ilmeisesti paras paikka vaikka lämpöasteita ihan varjossakin jo 27...

Aada hammaslääkärissä

Aadan kuulumisia tältä keväältä: kevät meni vähän ontumien kanssa taistellessa useista eri syistä. Ensin oli kiviä anturoissa, sitten kynnet kipeytyivät, vähän leikattu jalkakin vaivasi ja tähän vielä lisäksi LTV3:n aiheuttamat ajoittaiset selkäoireet. Kipulääkkeitä on mennyt lyhyinä kuureina ja otettu sitten hetki enemmän lepoa. Selkäoireet ovat olleet rajoittunutta takaosan liikettä, joka näkyy erityisesti vapaana juostessa ja muutamaan kertaan Aadalla on takaosa pettänyt alta ihan vain koiran seistessä paikoillaan (se on kuitenkin heti noussut ylös, eli varsinaisesta halvauksesta ei ole ollut kyse) sekä pariin kertaan alkukeväästä se on pärähtänyt lauman muille koirille. Aada kuitenkin on iloinen ja sillä on pilkettä silmäkulmassa ja kipuoireet eivät ole jatkuvia vaan kausittaisia, joten vielä ei ole aika lopullisille ratkaisuille - harmillista miettiä tällaisia, kun kuitenkin vasta juuri 6 vuotta täyttänyt koira kyseessä.

Pisteenä iin päälle käytiin vielä vähän hammaslääkärissä lohjenneen P4:n poistossa. Samalla eläinlääkäri tsekkasi muutkin hampaat ja siltä osin saatiin hyviä uutisia, eli ei mitään hammassairauteen viittaavaa ja hammaskiveäkään ei juuri ientaskuissa ollut. Hentoinen sivuääni (1/6) oli oikealta puolelta nyt kuultavissa ihan "tavallisen" eläinlääkärin välineillä ja tuota ei vielä viime syksyn eläinlääkärikäynneillä kuulunut.

Kasvattien kuvia ja kuulumisia vielä tähän loppuun:

Backlund (Epic Dream's Best Thing Since Sliced Bread)
Kuva: Jani Kahari

Backlund
Kuva: Jani Kahari
Backlundille sattui pieni haaveri ja varvas otti osumaa, mutta onneksi pennuilla nämä paranevat nopeasti. Toivotaan että ei myöhemmin vaivaa :) 

Backlund
Kuva: Jani Kahari

Valtti (Epic Dream's Baby We've Got A Date)
Kuva: Maria Käyhkö

Valtti isänsä Väiskin (Whiplandian Indiana Jones) kanssa
Kuva: Maria Käyhkö

Valtti
Kuva: Sirpa Lihavainen

Pk-seudun jengi on treffannut useampaan kertaan luovutusiän jälkeen. Kuvassa Reima (Epic Dream's Barking Up the Squirrel Tree), Miso (ED's Beware Of The Bear) ja Lila (ED's Batteries Included)
Kuva: Olli Teirikko

Tofu ja Miso (Epic Dream's Beware Of The Bear)
Kuva: Miia Koskinen

Judy (Epic Dream's Bright As A Button)
Kuva: Nea Nielikäinen

Judy
Kuva: Nea Nielikäinen

Judy ja Maire (Epic Dream's Buffy The Bunny Slayer)
Kuva: Siiri Kuukka

Maire
Kuva: Alisa Hovi

Maire
Kuva: Alisa Hovi

Maire tosiaan muutti sijoitukseen Kouvolaan Hupin (Epic Dream's Ants In The Pants) ja dalmisten luokse asumaan ja siellä on hyvin löytynyt yhteinen sävel :D
Kuva: Siiri Kuukka

Maire
Kuva: Siiri Kuukka

Maire ja Hupi
Kuva: Siiri Kuukka

Hupi (Epic Dream's Ants In The Pants)
Kuva: Ida Jussila

Ruttu (Epic Dream's As Good As Gold)
Kuva: Oona Hytönen

Freya  (Epic Dream's All Over Da Place)
Kuva: Minna Parviainen

Freya
Kuva: Ari Lehtiö

Kidi (Epic Dream's Act The Giddy Goat)
Kuva: Tiina Seppänen

Kidi oli päässyt Koiramme-lehteen kuvituskuvaksi. 

Kidi
Kuva: Tiina Seppänen

Reima (Epic Dream's Barking Up The Squirrel Tree)
Kuva: Vilma Peltomäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti