lauantai 1. heinäkuuta 2017

Whippetit ovat niin rauhallisia - meillekö pentu?


Whippetit ovat aikuisina melko huomaamattomia ja vaivattomia sisätiloissa. Paino sanalla aikuisina. Pennut sen sijaan voivat olla hyvinkin vilkkaita ja puuhakkaita. Puuhakkaalla tarkoitan, että sinne suuhun saattaa eksyä sitä sun tätä ja sisällä voi tulla hepuli jos toinenkin.

Meilläkin on tapahtunut yhtä sun toista vaikka ei sitä enää koirien ollessa aikuisia juuri muista. Aika kultaa muistot vai miten se meni.

Whippetin pennut saattavat hämätä ja antavat vieraiden ymmärtää olevansa aina tällaisia:Totuus kuitenkin on tällainen silloin tällöin:

Ja mistäkö tämä postaus sai alkunsa? Siitä kuinka mietin, että eivät nämä kyllä ole juuri mitään hölmöilleet. Kun vanhoja kuvia katseli, niin totuus taisi olla hieman toisenlainen. Mutta kyllä kannatti - vaikka pentuaika voi välillä olla (omistajalle) hieman hermoja riipivää aikaa, mutta kunhan jaksaa panostaa pennun ohjaamiseen oikeaan suuntaan, niin lopputuloksena on kultakimpaleita.Ps. Kyllä vähän aikuisempaakin voi lapsettaa silloin tällöin:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti