perjantai 26. elokuuta 2016

Kouvolan ja Heinolan näyttelyt


Käväistiin 20.8. Kouvolan KR-näyttelyssä ja seuraavana päivänä olikin sitten vuorossa Heinola KR. Kouvolassa tuomarina Leif-Herman Wilberg Norjasta ja Heinolassa Laszlo Erdös Unkarista.

Kuva: Ilkka Montonen
Aadan viikonlopun arvostelut käännettynä:

Kouvola: "Juuri ja juuri keskikokoinen. Erittäin hyvän tyyppinen. Feminiininen pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Kohtuullisesti kulmautunut. Hyvin kehittynyt rintakehä. Liikkuu hyvin."
ERI2   

Heinola: "Hyvä narttu, jolla kaunis pää. Hyvä lihaskunto. Tyypilliset ruusukorvat. Hyvä ylä- ja alalinja. Hyvin esitetty.
ERI

Kuva: Ilkka Montonen

Kuva: Ilkka Montonen

Tyynen arvostelut käännettynä:

Kouvola: "Melko kevyesti rakentunut ja lyhyt. Feminiininen ilmeikäs pää. Niukasti kulmautunut edestä. Melko litteä rintakehä. Hyvät tassut. Liikkuu kapeasti edestä ja takaa ja etuosa tippuu liikkeessä."
EH3

Heinola: "
Hieman korkea narttu. Pää voisi olla hieman tyylikkäämpi. Hyvä kaula. Hyvät kulmaukset. Hyvät liikkeet."
ERI

Heinolassa tuomari mietti pitkään Tyynen ja neljänneksi sijoittuneen välillä, että kumpi sijoittuu avointen narttujen kehässä. Avoimessa narttuja oli 13 ja "epävirallinen viidessija" on siis hyvin vaikka tokihan se luokkasijoitus ja samalla SA olisi ollut mukava!

Nyt me jäädään taas hetkeksi lomalle näyttelyistä. Seuraavaksi juoksuharrasteita Tyynen kanssa ja suuntana SMM-16 Tampereella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti